Post by grabanvertiocomp on Feb 18, 2022 9:48:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cafe Panic: Cooking game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cafe Panic: Cooking game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کلیدهای تقلب افزایش می یابد ▞▞▞
▞▞▞ Cafe Panic: Cooking game 2022 version ▞▞▞
Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds Simulacijske igre lkvm
من تازه این بازی را نصب کردم و به نظرم بازی خوبی به نظر میاد من هنوز بازی نمی کنم به شما میگم که مثلاً بیان کنید.
تا سطح 21 خوب بود.او رفت تا پنکیک بیاورد و فقط پشت سر هم رقصید. از دست دادن 6 مشتری حذف بازی
من همین امروز صبح این بازی را نصب کردم.. فقط بعد از اینکه از بازی خارج شدم بازی را انجام می دهم، می خواهم بازی را دوباره بازی کنم اما نمی توانم آن را بازی کنم.. فکر می کنم شما باید این بازی را بیشتر بهبود ببخشید. این بازی را دوست دارید اما باید این بازی را بهبود ببخشید. امیدوارم متوجه این موضوع شوید
این بازی خیلی بد است زیرا سطح شروع را خیلی دوست دارم اما بالاتر از 20 سطح واقعاً سخت است من بازی نمی کنم و مشتریان بیشتری را گیج می کنم بنابراین زمان سریع رفتن است بنابراین من از این بازی متنفرم متاسفم اما این حقیقت است
چرا زمین باید 10 الماس اضافی و پول و همچنین برای پرداخت نمرات بالاتر بخواهید. این واقعاً بازی خوبی خواهد بود اگر از شر نوابغ خلاص شوید ...
من کاملا عاشق این بازی هستم! قبلاً یک بار آن را بازی کردم، زمانی که فقط چند رستوران آنلاک بود، اما من عاشق بهروزرسانیهایی هستم که ساخته شده است!
Cafe Panic : Jeu de Cuisine Simulation oyo
من فکر می کنم این بازی است که وقت ما را تلف می کند
Cafe Panic: Cooking game Симулационни vvhn
زمان تمام سطوح را کاهش دهید pls
คาเฟ่ ตื่นตกใจ - เกมทําอาหาร จำลองสถานการณ์ nanw
بازی را دوست دارد، اما بیش از اینکه سرگرم کننده باشد، خسته کننده شده است. برای پخش، تمام انرژی شما به سرعت در 10 پاپ مصرف می شود، در حالی که چند دقیقه طول می کشد تا فقط 1 انرژی دریافت کنید، مگر اینکه برای دریافت انرژی بیشتر هزینه کنید. و مگر اینکه همه چیز را ارتقا دهید تا سریعتر پیش برود، نمیتوانید سه ستاره را دریافت کنید که به شما امکان میدهد جواهرات بیشتری دریافت کنید تا بتوانید ارتقا دهید.
تبلیغات خیلی زیاد من اصلا نمیتونم بازی کنم!!!!
خیلی عالیه ممنون از سازندش 😘😘😘😘😘
این کمی کسل کننده است زیرا هر مغازه جدید تاکنون (سومینی که تازه خریداری شده است) و اساساً همه آنها مانند فروشگاه قبلی هستند.
وحشت کافه: آشپزی رستاویابا... رستبامپا...🥪🍟🍗🥦1:07
💓❤💋خوبه
من آن را دوست دارم. اما سطح همیشه سخت و سخت تر می شود
بازی خوب تا اینجای کار تنها چیزی نیست که شما ستاره های کوتاه دریافت می کنید
الان 1 ماهه منتظر کافه 11 هستم
بسیار ریز و کند
دان نکن
جالب نیست bcs این بازی خیلی کند است.
بازی شگفت انگیز با این حال چند مشکل دارد.
تا میای مرحله یکو باز کنی میندازه بیرون،اصن دادن نکنین آشغاله
این یک بازی عالی است، اگر به بازی های آشپزی علاقه دارید، این یکی برای شماست ... گرافیک عالی بسیار ساده است، من فقط آن را کاملاً دوست دارم ...🖤🖤🖤😘😘
آنقدر سریع حرکت نمی کند که به مشتری برسد
دوش دارم
بازی سرگرم کننده است اما آنها به شما می آموزند که چگونه همه کارها را انجام دهید حتی زمانی که قبل از شروع سطح به شما می گویند ... این یک جور آزار دهنده است.
من یک بسته استارتر خریدم و آن را دریافت نکردم.
من همان حالت سرعت # را به عنوان رقیب در رقابت آشپزی دارم اما به این سرعت حرکت نمی کنم. هر چه جواهرات بیشتری بخرم یا از طریق تبلیغات دریافت کنم، بیشتر از دست می دهم. همچنین بسیاری از تبلیغات جواهری نمی دهند. اما این بهترین بازی آشپزی است و من همه آنها را امتحان کرده ام، بدون مسابقه.
قبل از اینکه بازی نیاز به آپدیت داشت، از بازی کردن لذت می بردم... بعد از آپدیت، زمان انتظار برای بازی طولانی تر است... و قبل از این، زندگی فقط 5 نفر اکنون باید تا 10 صبر کنند ... کمی ناامید...
موارد بسیار کوچک و در کنار یکدیگر هستند که باعث می شود نقاط لمسی به راحتی از دست رفته یا در صفحه کوچک با هم مخلوط شوند.
من تمام تلاشم را کردم تا این بازی را دوست داشته باشم. اما گرافیک کوچک و آشپزی آهسته باعث می شود چشم و مغز احساس خستگی کند. ترک کردن.
من عاشق این بازی هستم. این سرگرم کننده و رایگان است! به نظر من انرژی مورد نیاز منصفانه است، به اندازه کافی سریع پر می شود. سطوح جالب هستند، ارتقاها مفید و قیمت مناسبی دارند. این امکان وجود دارد که به اندازه کافی الماس برای خرید ارتقاء لوازم آرایشی زیبا ذخیره کنید. رنگهای پوست احتمالاً باید آزاد باشند، هر چند... در مجموع 100% به افرادی که این نوع بازی را دوست دارند و بدشان نمیآید کار دیگری در حین پر کردن انرژی انجام دهند توصیه میشود. لطفاً راهی برای غیرفعال کردن آموزشها اضافه کنید. آنها می توانند آزار دهنده باشند.